top of page

Baby shower

Baby shower

Een babyshower is een feestje die voor de zwangere wordt gehouden om haar even in het zonnetje te zetten en haar te steunen met de laatste loodjes van de zwangerschap.

 

Meestal wordt een babyshower in het tweede of derde trimester van de zwangerschap gehouden, zo tussen de 25 en 34 weken. Bij een babyshower draait het voornamelijk om het gezellig samenzijn van de zwangere met vrienden en familie. En waar gezelligheid is, is eten. Tijd voor taart of cupcakes dus!

20220307_163204_edited.png

Baby shower taart

Een babyshower taart kan geheel in het teken staan van het geslacht van de baby, maar kan ook zeker neutraal gedecoreerd worden.

Het leuke aan een taart voor een babyshower is dat er geen geschreven regels zijn over wat wel en niet kan. Alles kan en mag. Van een appeltaart tot een gedecoreerde taart, met of zonder thema en in alle kleuren van de regenboog. Zo kunt u de taart altijd precies zo kiezen, dat hij past bij de rest wat op tafel staat.

Rood fluwelen cupcakes

Full baby shower experience

Babyshower hapjes en gebakjes

Naast een taart is het ook mogelijk om hapjes en kleine gebakjes te bestellen. Denk hierbij aan onder andere worstebroodjes, brownies, soesjes, lange vingers, donuts, koekjes, fruitspiesjes, cakepops, macarons en gevulde eitjes. Daarnaast zijn mocktails (alcoholvrije cocktails) en smoothies ook een optie.

Babyshower decoraties

Om de tafel leuk aan te kleden wordt er naast taart en hapjes vaak gekozen voor wat accessoires / decoraties. Hierbij kunt u denken aan kartonnen bordjes, bestek, drinkbekers, ballonnen, servetten, slingers en tafelkleden. Deze accessoires zijn ook verkrijgbaar bij Happy Bakes.

Wilt u nou gaan voor de full experience, dan kunt u er voor kiezen om zowel een taart, wat hapjes als accessoires te bestellen. Informeer naar de mogelijkheden en tarieven via het contactformulier.

bottom of page