top of page

Verjaardagstaarten

Verjaardagstaart

Een verjaardag is een feest en bij feest hoort taart.

 

Bent u of is iemand in uw gezin binnenkort jarig? Wilt u een vriend of relatie verrassen met een mooie verjaardagstaart? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Verjaardagstaart

Gepersonaliseerde taart

Wilt u een appeltaart, een slagroomgebak, een luxe vlaai met fruit of een versierde taart met zelfgekozen vulling? U kan het zo gek nog niet bedenken of het is mogelijk.

 

Het mooie aan taart is namelijk dat er veel variatie aangebracht kan worden in standaard recepten.

Zo kunt u zelf de vullingen en decoraties kiezen bij een biscuit gebak, verschillende vormen gebak kiezen en de grootte bepalen. Allemaal keuzes om uiteindelijk uw perfecte taart te maken.

Weet u nou nog niet zo goed wat u wilt, of heeft u inspiratie nodig? Kijk dan eens bij inspiratie voor de creaties die ik eerder heb gemaakt.

Stapeltaart, verjaardagstaart

Stapeltaart

Vindt u een taart niet groot genoeg, of heeft u zo veel gasten dat één taart niet genoeg is, dan kunt u overwegen om een stapeltaart te kiezen.

 

Een stapeltaart bestaat uit meerdere biscuits die op elkaar gestapeld zijn. Het leuke hieraan is dat u vele keuzes heeft met decoreren en in de verschillende groottes biscuit ook verschillende vullingen kunt doen. Ik maak taarten met een maximum van drie lagen, omdat de taart anders te instabiel wordt.

Hoe kun je een verjaardagstaart bestellen?

Bent u na dit alles enthousiast geworden en wilt u een taart of (cup)cake bestellen? Laat dan uw gegevens achter, door het contactformulier in te vullen. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw wensen  en voorkeuren af te stemmen en een datum van leveren te plannen.

bottom of page