top of page

Taarten

Lactosevrije, allergeenvrije of vegan taart?

Sommige mensen zijn intolerant voor bepaalde voedingsmiddelen. Dit maakt het vaak lastig om een taart te bestellen of te consumeren. Gelukkig zijn er steeds meer alternatieven die gekozen kunnen worden, die aansluiten bij uw speciale dieet wensen.

Wat is er allemaal mogelijk?

Bijna alles is mogelijk, wat ook mogelijk is bij een normale taart. Afhankelijk van uw speciale dieetwensen bekijken we de mogelijkheden.

Wat zijn de prijzen van een taart met specifieke dieet wensen?

Over het algemeen verschilt een taart met specifieke dieetwensen niet in prijs ten opzichte van een gewone taart. Het kan natuurlijk zijn dat er speciale dure producten nodig zijn. Wanneer dit het geval is, neem ik voorafgaand aan het maken van de taart nogmaals contact met u op om dit te bespreken en af te stemmen. Voor de prijzen kunt u kijken bij de prijzen voor een biscuit taart in de prijslijst.

Hoe kun je een lactosevrij, allergeenvrije of vegan taart bestellen?

Wilt u een taart bestellen, of heeft u meer vragen? Neem dan via het contactformulier contact met mij op. Ik zal u dan persoonlijk benaderen om alle specifieke wensen goed door te spreken, zodat we een passende taart kunnen maken waar u van kan genieten, ongeacht uw intolerantie / speciale dieet.

bottom of page