top of page

Bruidstaarten

Bruidstaart

Een bruidstaart is de taart die wordt genuttigd op een bruiloft. Over het algemeen bestaat een bruidstaart uit meerdere lagen van verschillende groottes.

 

Vroeger was een bruidstaart meestal wit van kleur en was de vulling van slagroom. Tegenwoordig wordt er eindeloos gevarieerd met vullingen, maar ook met het uiterlijk van een taart.

Wat is er allemaal mogelijk met een bruidstaart

Er is heel veel mogelijk met een bruidstaart, met zowel uiterlijk als vullingen. Denk bijvoorbeeld aan verschillende vormen in één taart (vierkant en rond).

Of verschillende lagen taart onafhankelijk van elkaar op een plateau, de bloemen uit het bruidsboeket verwerkt in de decoraties op de taart, de kleur van de taart of de afmetingen van de taart. Eigenlijk is bijna alles wel mogelijk. Alles om er voor te zorgen dat de taart de perfecte toevoeging is op de belangrijkste dag uit uw leven.

Hoe komen we tot de perfecte taart?

Via een persoonlijk gesprek brengen we uw wensen en voorkeuren in kaart. Heeft u zelf al hele specifieke ideeën, of heeft u nog wat tips en ideeën nodig. Als u na het doorspreken van de opties  ongeveer weet wat u wilt, gaan we de taart op papier samenstellen, zodat we niet kunnen vergeten wat we hebben bedacht. Gaan jullie hierna akkoord met het ontwerp, dan kan ik aan de slag met het maken van de prijsopgave.

Samen de taart aansnijden

Andere decoratie mogelijkheden

Naast een taart zijn er nog tal van andere decoratie mogelijkheden om het feest helemaal af te maken. Denk hierbij aan ballonnen en slingers.

 

Bij Happy Bakes is het mogelijk om bepaalde decoraties met de taart mee te bestellen tegen meerprijs. In het persoonlijke gesprek bespreken we dit ook.

Wat kost een bruidstaart

Er is geen vaste prijs voor een bruidstaart. Dit hangt geheel af van wat uw keuzes zijn na aanleiding van het persoonlijke gesprek. Na het gesprek zal ik al uw wensen op een rijtje zetten en u hierna een persoonlijke prijsopgave doen.

Hoe kun je een bruidstaart bestellen?

Omdat een bruidstaart heel persoonsgebonden is neem ik altijd voor om eerst met het bruidspaar in gesprek te gaan over de wensen en verwachten. Laat dan uw gegevens achter, door het contactformulier in te vullen. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met jullie opnemen om de wensen  en voorkeuren af te stemmen.

bottom of page