top of page

Gender reveal taarten of 'he or she' cakes

WhatsApp Image 2022-09-28 at 16.49.36.jpeg

Gender reveal / he or she

Nog een typische Amerikaanse traditie die is overgewaaid naar Nederland is een gender reveal party. Bij zo’n party staat het bekend maken van het geslacht van een ongeboren baby centraal. Er zijn vele mogelijkheden om het geslacht te onthullen.

 

Zo heb je confettikanonnen met daarin de kleur (roze of blauw) van het geslacht van de baby, rookmachines in de kleur van het geslacht en ook een envelop met daarin de echo met de beschrijving welk geslacht de baby heeft.

 

Ook wordt er veel gebruik gemaakt van taarten en cupcakes om het geslacht bekend te maken.

Gender reveal taart

Een veel gebruikte methode voor het onthullen van het geslacht is in de vorm van een taart.

 

Over het algemeen wordt er voor gekozen om de buitenkant de taart neutraal te houden en aan de binnenkant de kleur toe te passen die bij het geslacht van de baby past. Dit kan ook weer op verschillende manieren.

Zo kun je de cake kleuren, kun je de vulling kleuren, maar ook bijvoorbeeld gekleurde muisjes in het midden van de taart stoppen. Het leuke hieraan is dat als je de taart dan aansnijdt, de muisjes uit de taart rollen.

 

Uiteraard zijn er nog tal van opties, maar dat is te veel om allemaal op te noemen.

Image by Juan Encalada

Gender reveal cake

Een leuk alternatief voor een gender reveal taart is het gebruik van gender reveal cupcakes. Zo heb je leuke kleine gebakjes die het geslacht onthullen. Dit kun je doen door te spelen met een vulling in kleur of ook weer met het gebruik van gekleurde muisjes.

 

Gepersonaliseerde ideeën zijn altijd mogelijk in overleg.

Gender reveal decoraties

Naast een taart of cupcakes is het ook mogelijk om verschillende accessoires toe te voegen aan uw bestelling, om de tafel waar de taart op staat de decoreren. Denk hierbij aan houten prikkertjes met plaatje, kartonnen bordjes, een ballon met kleur van het geslacht van de baby of een confettikanon.

 

Heeft u nog specifiekere wensen, of staan de accessoires die u in gedachten heeft hier niet vermeld, neem dan contact met mij op.

Hoe kun je een gende reveal taart bestellen?

Om te informeren naar de opties, het bespreken van persoonlijke voorkeuren of om gewoon een prachtige taart of cupcakes te bestellen met of zonder accessoires, neem dan contact met mij op via het contactformulier. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om alles goed door te spreken.

bottom of page